email extractor
februari 2021
M T O T F L S
« Nov    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 

Hästförmedling

Vi säljer hästar som vi själva skulle vilja ha. Hästar som säljs via oss håller genomgående en hög klass och vi är noga med att häst och ryttare skall passa varandra, idag och i framtiden.

Liksom många andra tjänster som erbjuds av Hagård Hästgård, har saluhästar tillkommit genom en efterfrågan. I det här fallet att vi har daglig kontakt med såväl uppfödare som ryttare, säljare och köpare. Ett informationsflöde som kom att utvecklas till en egen del av verksamheten.

Idag är denna verksamhetsdel så omfattande att den ägnats ett eget kontaktformulär på hemsidan för att enkelt kunna matcha köpare och säljare.

Några av de hästar som finns till försäljning via oss återfinns under en egen flik ”saluhästar”, men merparten av de hästar som säljs via våra kanaler hinner aldrig publiceras på hemsidan utan säljs genom att vi ”matchar” köpare och säljare.

Merparten av de hästar som står uppstallade hos oss är till salu hela tiden, men priset ökar i takt med att utbildningsnivån höjs. Du kommer därför många gånger att mötas av samma saluhästar under en längre period på vår hemsida.

Tveka således inte att fråga oss om saluhästar, även om du inte finner det du söker på hemsidan.

 

Samma sak gäller dig som söker köpare till din häst.

Vid försäljning av hästar sköter vi alla praktiska detaljer såsom fotografering, filmproduktion, annonsering, upprättande av köpeavtal, kundkontakter etc.

De hästar som står uppstallade hos oss för försäljning förevisas av oss och vi bistår även vid veterinärbesiktning. Men du behöver alltså inte låta stalla upp din häst hos oss för att kunna använda oss som partner vid en försäljning.

Undrar du över något så kontakta oss gärna genom något av formulären ( söker häst/vill sälja häst) så kontaktar vi dig.