email extractor
maj 2021
M T O T F L S
« Nov    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
 

Anläggning

Hagård Hästgård är en nära nog 150 år gammal släktgård som genom åren omsorgsfullt renoverats för att klara av att möta dagens krav på modern och säker hästhållning.

Gården ligger naturskönt belägen i lugn miljö, med närhet till ett flertal sjöar. Alldeles i närheten löper den välkända Västgötaleden som med sina 1100km erbjuder fantastiska turer genom landskapet.

Hagård Hästgård har formellt tillstånd att yrkesmässigt bedriva stuteriverksamhet. Detta innebär att vi förutom innehav av F-skattebevis även står under Länsstyrelsens tillsyn, via inspektörer samt Länsveterinär.
Vi har självklart även ansvarsförsäkring.

All renovering och nybyggnation har genomförts med hästens specifika behov samt stävjande av skaderisker satt i centrum.

Målet har varit att bygga en så säker och lättarbetad anläggning som möjligt. Anläggningen är modern och fullutrustad med olika stallar, hagar ridbanor och
ridhus, men samtidigt renoverad med stor respekt för den gamla arkitekturen.

Vi har i dagsläget möjlighet att stalla upp ett fyrtiotal hästar på anläggningen. Boxarna ryms i olika stallbyggnader för att kunna hålla sammanhållna grupper, samt olika typer av häst (tävling, fölsto, hingst) åtskilda och samtidigt erbjuda hästarna en lugn miljö.

För våra yngre hästar erbjuds även lösdrift.

 

Om du vill läsa mer om anläggningen,
se följande sidor

Stallar »

Ridmöjligheter »

Boende »

Träning och utbildning »

Anläggningsavgift och villkor »

Prislista Hagård Hästgård »

Konvalescenter »